T’hi apuntes?

Les activitats del refugi de Cortiuda van a càrrec del Jordi I la Montse.  

El Jordi Quera és un conegut excursionista vinculat a la muntanya des de sempre per la seva relació familiar amb la mítica llibreria Quera -ara espai Quera www.espaiquera.com- . Alpinista, escalador, espeleòleg, autor i editor de diversos llibres de muntanya i, sobretot un enamorat de Cortiuda i el seu entorn. Actualment és president de Mountain Wilderness International i comissionat internacional de la FEEC. 

Montse Armengou Martín és periodista i directora de documentals. Entusiasta de boscos i senders, amant incondicional de la muntanya, agraïda del retorn que dona l’esforç i la humilitat de viure experiències als espais naturals. 

PRÒXIMAMENT:

La muntanya, la millor pantalla de cinema:  Podreu gaudir del visionat d’alguns dels millors documentals de muntanya dels darrers temps amb la presència de comentaristes de luxe com Jordi Pons, Ferran Latorre, Xavier Casillanis…

Maridatge de vins i formatge de l’Alt Urgell amb un tast d’innovació. Les vinyes a més altitud d’Europa es troben a l’Alt Urgell (Montanissell 1170 m i Montant de Tost 1200 m).  Xavier Ribes ens parlarà dels seus vins, farem una visita guiada a formatgeries de proximitat (L’Oliva d’Oliana, Castellebre de la Penella) I tastarem la cuina jove i innovadora de la zona.

Desperta, Holmes: t’imagines fer de detectiu al cor d’una vella rectoria? Hauràs d’anar a buscar tombes megalítiques, cases dins la roca?  Activitat per a tots els publics dissenyada per Cristina Simó Espinosa, tècnica de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu.

Dona i muntanya. Per què les gestes de les dones a les muntanyes són menys conegudes? Al nostre país tenim una excel.lent tradició de dones alpinistes. Ens ho explica Núria Balagué, component de la primera expedició íntegrament femenina que va assolir un 8.000.

Per què aquest és el millor lloc del món per escalar? Emily Harrington, una de les millors escaladores del món, tria Oliana i el seu entorn per entrenar. Chris Sherma intenta obrir Le blond, la via més difícil del mon -9c- a Peramola. Voleu saber per què?

Muntanyes lliures de la intervenció humana. Mountain Wilderness és una associació creada per alpinistes de tot el món que defensa les muntanyes de les intervencions humanes. Ens ho explica Santi Pocino (president Mountain Wilderness Catalunya) I Jordi Quera (president Mountain Wilderness Internacional).

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Newsletter